The Linklater Pavilion

The Linklater Pavilion was purpose built in 2010 to provide an innovative centre for the study of environmental change for all generations. It has many sustainable features, including a living roof, photo voltaic panels, a ground source heat pump and its own water supply. It is a beautiful, flexible building, much loved by the many groups that use it. You can find out about booking the Linklater Pavilion here.

 

The Linklater was built as a result of a huge fundraising effort by the Trust, its members and the local community. We are grateful to all those involved and to our founder patrons Lord Healey and Professor Ivor Goodson for their support and to our founder sponsors, The Mettyear Charitable Trust and Viridor Credits.

Linklater Pavilion, Railway Ln, Lewes BN7 2FG

© 2019 Railway Land Wildlife Trust

Charity No. 800655

Website built by 

www.scoopsweb.co.uk
LDC_Logo_Circle.png
This website is part-financed by Lewes Town Council
This website is part-financed by The Chalk Cliff Trust
South Downs National Park Authority Sustainable Communities Fund